Maja

Maja
October 21, 2016 Kasper

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/www.sidselgodsk.com/wp-content/themes/uplift/swift-framework/content/sf-post-formats.php on line 89

“Da jeg startede hos Sidsel havde jeg ingen motivation til at træne og havde taget ca. 6 kg på. Jeg har en baggrund i forsvaret, hvor jeg dyrkede meget idræt, men havde mistet min motivation. Hun hjalp mig med at få min glæde og motivation tilbage for træning og sund kost.

Med en super kombination af tung styrketræning og hård cardio træning har jeg formået at tabe næsten 7 kg ren fedt og taget næsten 3 kg på i muskler. Jeg er blevet både fysisk og mentalt meget stærkere, føler mig bedre tilpas i min krop og har meget mere overskud i hverdagen.

Hendes tilgang til sund kost er simpel og fungerer super godt og er ikke fyldt med alle mulige flygtige sundhedstrends – og vigtigst af alt, så kan kostplanen nemt tilpasses ens hverdag.
Hendes træning er som terapi for mig og jeg kan varmt anbefale både hendes personlige træning og hendes udendørs bootcamps.”