Referencer

Charlotte Buch, 52 år

Sidsel har være min personlige træner gennem det sidste år.

Hun er ganske enkel fantastisk!

Sidsel har en evne til at møde dig på dit niveau, motivere og inspirere dig til at blive stærkere, bedre og yde dit bedste.

Jeg startede med ”muskel-løse” arme, det er de bestemt ikke længere, og hvis jeg selv skal sige det, så er jeg RET FIT! – og det er Sidsels fortjeneste.

Inden jeg mødte Sidsel,  kunne jeg ikke forestille mig noget mere kedeligt end indendørs styrketræning – men tro det eller ej, det er ret sjovt, og meget effektivt!

Det kan sagtens være hårdt, men aldrig kedeligt og trælst.  Er vejret godt kan træningen flyttes udendørs og er jeg træt og uoplagt,  lykkes det alligevel Sidsel at få mig i gang, og få sved på panden.

Så bare kom igang, om du er begynder eller top rutineret  – Sidsel er guld værd!”

Maja, 30 år

“Da jeg startede hos Sidsel havde jeg ingen motivation til at træne og havde taget ca. 6 kg på. Jeg har en baggrund i forsvaret, hvor jeg dyrkede meget idræt, men havde mistet min motivation. Hun hjalp mig med at få min glæde og motivation tilbage for træning og sund kost. Med en super kombination af tung styrketræning og hård cardio træning har jeg formået at tabe næsten 7 kg ren fedt og taget næsten 3 kg på i muskler.

 

Jeg er blevet både fysisk og mentalt meget stærkere, føler mig bedre tilpas i min krop og har meget mere overskud i hverdagen. Hendes tilgang til sund kost er simpel og fungerer super godt og er ikke fyldt med alle mulige flygtige sundhedstrends – og vigtigst af alt, så kan kostplanen nemt tilpasses ens hverdag.

 

Hendes træning er som terapi for mig og jeg kan varmt anbefale både hendes personlige træning og hendes udendørs bootcamps.” ”

Kim, 42 år

“At træne med Sidsel har ubetinget været den bedste beslutning jeg har truffet i år. Jeg har trænet selv gennem mange år, også med forskellige personlige trænere, men Sidsel er helt klart i særklasse.

Ud over at være kommet i form, blevet stærkere og tabt mig er det altid afvekslende og utroligt underholdende. Sidsel stiller op med et stort smil og presser dig nøjagtig dertil hvor du selv ville have givet op men hvor det viser sig at være muligt alligevel. At få Sidsel som personlig træner fremfor at træne selv, er lidt ligesom forskellen på at hyre en dygtig tømre til at hjælpe dig med din carport i stedet for at bygge den selv.

Det kan godt være at du kan få carporten til at hænge sammen hvis du gør dig umage, men det kommer til at tage 3 gange så lang tid og resultatet bliver halvt så godt som hvis der er en top professionel ind over.”

Sophia, 23 år

“Jeg startede et forløb med Sidsel i januar 2014, og det har ændret mit liv fuldkommen.
Udover at tabe mig 10 kg har jeg fået en helt anden kropsform. Jeg er blevet stærkere både fysisk men bestemt også psykisk.
Træningen gav mig en øget livsglæde i mange aspekter, og Sidsels professionalisme og menneskelige tænkning har gjort det alle pengene værd.
Hun er kompetent på alle områder af træning, og den er aldrig den samme.
Jeg går også på hendes udendørs bootcamps, og det er den fedeste form for træning med de sejeste tøser. Det er en perfekt kombination af cardio og funktionel styrketræning.
Det vil jeg ikke give slip på nogensinde!”

Claus, 22 år

“Da jeg startede hos Sidsel havde jeg haft daglige rygsmerter i næsten tre år. Dertil havde jeg problemer med håndled, knæ, ankler og skuldre. Efter at have trænet under Sidsels kyndige vejledning i en måneds tid begyndte smerterne så småt at forsvinde. Hun kunne se hvad jeg gjorde forkert, og kendte metoder hvormed jeg kunne presse mig selv uden at belaste min krop, dér hvor den var skadet.

Nu har jeg gået hos Sidsel i tre måneder, og mine rygsmerter er reduceret fra at være en decideret hæmsko for min livsglæde, til en næsten umærkelig adspredt gene, der opstår i stadigt aftagende grad. Jeg kan varmt anbefale enhver, med eller uden skader, at gå hos Sidsel. Hun er service minded på den fede måde, har en god energi, gode øvelser, og det er altid både sjovt og spændende at træne med hende.”