Bootcamp

Bootcamp

Jeg tilbyder både indendørs og udendørs bootcamp.

 

Outdoor Trainingcamp

Outdoor Trainingcamp foregår på en cool træningsplads på Nørrebro. Her kan I være mellem 4 og 8 deltagere. Træningen er med særligt fokus på
egen kropsvægt, cirkeltræning, coretræning, løbeteknik, samt intervaller.
Træningen er derfor både for dig, der vil strammes op, blive en bedre løber, forbedre din teknik i styrketræning eller bare gerne vil i god form. Træningen er funktionel og kan både involvere TRX, kettlebells, medicinbolde og andre redskaber, der gør det sjovt og udfordrende at træne. Vi arbejder hårdt hele timen og slutter altid af med lidt blid yoga eller udstræk – alt dette under åben himmel.

Jeg afholder løbende Outdoor Trainingcamps fra april til oktober, og det eneste I skal have med er tøj, der passer til vejret.
Kontakt mig for tilmelding og mere info på contact@sidselgodsk.com.

Prisen på Outdoor Trainingcamp er DKK 1800 pr. person for 8 træninger.
Tilmelder du dig 2 eller flere omgange får du det til
DKK 1500 pr. person for 8 træninger.

(minimum 4 deltagere)

 

Foto: Bobby Anwar.

 

Indoor Trainingcamp

Indoor Trainingcamp foregår i et lille privatejet lokale ejet af Puori i indre by. Her kan I være mellem 4 og 6 deltagere.
Denne træningscamp vil bestå af en blanding af styrketræning og cardio. Vi vil have fokus på styrke af core, træning med egen kropsvægt, tekniktræning med frie vægte, mobilitetstræning samt høj intens interval træning (Hiit). Træningen vil oftest starte med lidt let opvarmning, hvorefter vi går igang med dagens egentlige træning, som hver gang kan have forskelligt fokus (f.eks. blive bedre til at aktivere ballerne under en squat). Til hver træning vil vi træne hele kroppen på forskellige måder, og til nogle træninger vil vi slutte af med cardio. Træningen vil altid afsluttes med lidt blid yoga eller udstræk i fællesskab.
Derudover er der fokus på, at du får en masse træningsinspiration, når dine personlige mål og finder glæden ved teamtræning.

Jeg afholder løbende Indoor Trainingcamps fra november til april, så send mig gerne en mail på contact@sidselgodsk.com hvis du er interesseret – så sender jeg dig mere info om opstart mm.

Prisen på Indoor Trainingcamp er fra DKK 3500 pr. person for 5 uger (10 træninger) eller DKK 5000 pr. Person for 10 uger (20 træninger).

(minimum 4 deltagere)

Foto: Polina Vinogradova.

Kom i gang med træning her

 

Kontakt mig